Αθλητικά Σωματεία

Διαβάστε τα τελευταία νέα

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

«Ψηφιακή κάρτα αθλητή» εξήγγειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης - Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΕΟΚ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, προανήγγειλε -ανήμερα της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας- και την άμεση υλοποίηση της Ψηφιακής Κάρτας Αθλητή/Αθλουμένου.


Ο Λευτέρης Αυγενάκης επεσήμανε:

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας ο αθλητισμός μας κάνει ακόμα ένα σπουδαίο βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον. Συμβολικά επιλέξαμε τη σημερινή ημέρα για να ανακοινώσουμε ότι πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί η Ψηφιακή Κάρτα Αθλητή:

■  Μια ολοκληρωμένη εφαρμογή στην οποία χρήστες θα είναι όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να αθληθούν/προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών.

■ Επίσης, χρήστες θα είναι και όλοι οι πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να ενημερώνονται σχετικά με τις δράσεις του Υφυπουργείου, τις αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, τις αθλητικές διοργανώσεις και τις εθελοντικές πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα για αθλητές και αθλούμενους.

■ Εκτός όλων των ωφελειών για όσους αθλούνται υπό οποιαδήποτε μορφή, θα τροφοδοτεί με χρήσιμα στοιχεία και τα σχετικά ερευνητικά κέντρα.


Θυμίζω ότι ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια με το Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων και πλέον είναι έκδηλη η ικανοποίηση όλων για την τάξη, την διαφάνεια και τον εκσυγχρονισμό σ’ αυτό το πεδίο του αθλητικού οικοδομήματος. Συνεχίσαμε το Μητρώο Προπονητών, με τον «Πέλοπα» για την καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, με την πλατφόρμα «Ζευς» που διεξήχθησαν οι εκλογές των Ομοσπονδιών κλπ.

Σταθερά, κάνουμε συνεχώς βήματα μπροστά, πάντα για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της αθλητικής οικογένειας Η στενότατη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τους οποίους ευχαριστώ θερμά, αποδίδει τα μέγιστα και ο αθλητισμός μας –επιτέλους- εκσυγχρονίζεται κι ακολουθεί τις εξελίξεις στην κοινωνία της πληροφορίας.


Η ψηφιοποίηση και του Μητρώου της EOK, που εκκινεί από αύριο, εισάγει στη νέα εποχή, στη νέα Ελλάδα, και τα μπασκετικά σωματεία. Όπως και η συνεργασία όλων μας, με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, για την πλήρως αυτοματοποιημένη τηλεοπτική μετάδοση αγώνων μέσω διαδικτύου.

Θα εγκατασταθούν στα Γήπεδα ανά την Επικράτεια:

-Στατικός Εξοπλισμός (χωρίς να απαιτείται χειριστής)

-Σύστημα Προβολής και Λήψης Εικόνας και Ήχου

-Κατάλληλο Συνοδευτικό Λογισμικό

-Δίκτυο Υψηλών Ταχυτήτων σε όλους τους χώρους των Γηπέδων, για την απρόσκοπτη μετάδοση των αγώνων.


Παναγιώτης Ράγγος 

Λογιστής Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης - Οικονομολόγος

Help Desk

Αιτήματα Υποστήριξης
Έχετε κάποια απορία πάνω στα φορολογικά, εργασιακά, πληροφορική ? Εσείς ρωτάτε... Εμείς απαντάμε !!!
Γνωσιακή Βάση
Η γνωσιακή βάση είναι ένας ηλεκτρονικός πόρος που περιέχει συχνές ερωτήσεις για φορολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά, προγράμματα, συμβουλές, κτλ.
Κλείσιμο Συνάντησης
Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης. Κάντε κράτηση συνάντησης...